2010. november 26.

Adventi naptár


Na, majdnem elfelejtettem:-)
Ezek az adventi kalendáriumok ugyan nem saját használatra készültek, de mi készítettük, ajándékba visszük, telerakva finomságokkal. Őszintén remélem, hogy tetszeni fog. Minden esetre, hangulatosabbak, mint a boltban kapható, lapított tégla kalendáriumok:-)
Készült sok gyufásdoboz (mivel későn jutott eszembe, most van egy zacskónyi ömlesztett gyufaszálam), szalvétatechnika, festés, ragasztás. Babra, de nagyon egyszerű...

Amúgy tegnap majd leestem a székről, mikor tudatosult bennem, hogy advent, s hogy vasárnap megérkezik az első vasárnapi angyalka, aki kék köpenyben húzódik közelebb az emberekhez:-)

6 megjegyzés:

Jutka írta...

Nagyon ötletes:)

Ritmus írta...

Nagyon jó, írhatnál kicsit bővebben a készítéséről...

Nea írta...

Csodaszépek lett. Nagyon hangulatos kis dobozkák. Igen szeretnénk, ha bővebben írnál róla. Talán még nem késő elkészíteni:))

4Gyerek írta...

Csatlakozom én is a bővebb infót kérő Ritmushoz.
Meg az is leírhatnád miket rejtegettél el a dobozkákban?

Fagyal Hajnalka írta...

Sziasztok!

Az ötletet egy német oldalon találtam, nem saját, de nekem is nagyon megtetszett. Azonnal megírom a blogra pár szóban, hogy készült, nagyon egyszerű, így még simán elkészülhet elsejéig. A közös munkát pedig most is nagyon élvezték a csemeték. Azóta már arról is beszámiolhatok, hogy a megajándékozottak is nagyon megörültek neki:-)

Igaz, egyikük azt mondta, hogy ő aztán nem vacakolgat minden nap vele, megeszi egyszerre:-))

Nagyon szép napot!

Ottis írta...

Nagyon szép és ötletes szerintem is!