2010. november 2.

Novemberi Erdélyi Konyha


Megjelentünk újra, és szerintem nagyon szépek lettünk.
Ebben a lapszámban csupa olyan dolgot találtam, ami nagyon-nagyon ingerlő.Nagyszerű vitaminsaláták Ottistól, csoda guszta sütőtökös receptek EDókától. Gergely Edit őszi gyümölcsökre, én libalakomára hangolódtam. Péter Judit hangulatos menzakosztot ajánl, Zsuzsika pedig könnyű, gyerekbarát ízekkel tette hozzá a magáét:-)
Van pszichowellness, francia konyhai kóstoló Ottistól, Aliz pedig káposztát savanyít.
Ezeken kívül különféle olvasnivalók várnak még az Ek olvasóira.
Sajtot kóstolhatunk Sedit útmutatásával, és két helyszíni bezsámolót is olvashatunk, Borsos Dalmától illetve Lázár Emesétől. Minderre koronaként illik Péter Judit megható vezércikke.
Mindehhez, ajándék falinaptárral kedveskedik olvasóinak az erdélyi gasztromagazin!
Azt hiszem, megit nagyon szépet alkottunk...

2 megjegyzés:

Edó írta...

Úgy bizony!szerintem ez lett a legjobb minőségű!A receptek pedig most is (mint mindig)nagyszerűek!Tényleg Hajnalka,fenomenálisat alkottál liba-témában,le a kalappal!:)

Fagyal Hajnalka írta...

Nekem is nagyon tetszik:-)
Köszönöm a libásakat, de őszintén megvallom, nagy része anyukám műve, csak ő nem akarta, hogy ezt kiírjam:-)