![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8XdxDhO9GSmJ_M3JpRLSzjJe2QRknf9e7zklG9lG4Qi2Eg_hUY2IpbrPSQn832RmYUyaTwPe9jRp6rmGn-pkiUh0l8YdpC4DppYUPPIk8uMPHjUw3qJhZQFV3zvo4cvPCUWOJhXB02UAb/s320/desszert.jpg)
Dancs Annamari receptje
Hozzávalók: 25 dkg mascarpone sajt, 3 tojás, 2-3 kanál cukor, 2 csomag vaníliás cukor, babapiskóta.
Elkészítése: A mascarponét keverjük ki a tojások sárgájával, a cukrokkal, majd óvatosan forgassuk bele a tojások keményre vert habját. A krémet kanalazzuk kelyhekbe, majd halmozzuk rá az erdei gyümölcsöt, babapiskótával díszítjük. A desszert formában is elkészíthető. Ekkor a babapiskótákat sorakoztassuk egymás mellé az edény alján, locsoljuk meg a kiolvasztott gyümölcsök levével, halmozzuk rá a krémet, majd a gyümölcsöt, ha marad még hozzávalónk, ismételjük meg a műveletet. Egy napig hűtőben érleljük. Ha a desszertből csak felnőttek fogyasztanak, a babapiskótára kevés áfonyapálinkát is locsolhatunk.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése