2010. szeptember 28.

Kreatív blogger-díj - mint a filmekben! :-)



Ismét azt kell mondanom, hogy valójában nagyon sok függ a döntéseinktől. Van olyan, hogy az ember „megzuhanva” él, ilyenkor nem igazán érdekli semmi, nem nagyon tud (akar) kommunikálni, csak annak örül, ha elvan magával. Ilyen időszak mindenki életében előferdül, az enyémben mostanában ér véget. Már kezdtem unni saját savanyúságomat. Elhatároztam, hogy juszt is élni akarom a saját kis életemet, kedves emberekkel akarok ismerkedni, barátkozni, ahogy az agykontrollosok mondják „bevonzani” az életembe a kellemeset. Ilyen hangulatban, egyszer csak kaptam egy linketI ldytől. Felnéztem az oldalára, de nem találtam semmi olyasmit, amire személy szerint fel kellett volna figyelnem. Láttam, hogy van egy szép hosszú írás valamilyen díjról, amit a bloggerek szoktak egymás között osztogatni, de őszintén megmondom, nem olvastam végig. Nem tettem, mivel sosem szálltam be semmilyen versenybe, kiírásba, egyszóval semmilyen blogger közösségi tevékenységbe. Aztán sedith is hagyott egy üzenetet, hogy nézzek be hozzá, mert vár valami. Na, kíváncsian lapozgattam. Gondoltam Erdélyi Konyhás témára is, személyesre is, általánosságokban is, arra is, hogy esetleg valami olyasmi készült sedith boszikonyhájában, amire fel akarja hívni a figyelmemet, de a Kreatív blogger díj fölött ismét elsiklottam, fentebbi okokból. Akkor kezdtem gyanakodni, amikor Edókától is kaptam egy üzenetet, amiben már ott volt az is, hogy fogadjam szeretettel. Na, ez már elég személyes volt ahhoz, hogy keresgélni kezdjek. És csak ekkor kezdett összeállni a kép, hogy né mán, itt is egy Kreatív blogger díj. Van itt valami közös ezekben… Háááát…..No, csak akkor látom, hogy Edóka listáján ott a nevem. Uccu Sedithez és Ildyhez, és leesett végre… majd nagyot koppant akkor!

Kedves Ildy, sedith és Edóka! Ha hiszitek, ha nem, ez a díj tényleg jól esett. Többek között azért is, mert tényleg nem nagyon voltam kommunikatív semmilyen irányban. De itt a jó alkalom, hogy be is tartsam, amit nemrégiben ígértem magamnak, és nyitottabb leszek:-)
Az ember felesleges udvariasságnak, szokásnak, időtöltésnek stb. tartja az ilyen díjakat, kiírásokat mindaddig, amíg meg nem kapja. Akkor hirtelen élővé lesz, már róla is szól, így hirtelen már kedvesnek, élőnek tűnik, és azonnal elfogadja, büszke lesz rá;-) Ezért olyan, mint a filmeken:-)
Köszönöm,hogy rám gondoltatok, megpróbálok rászolgálni a kreatív jelzőre is! :-)

A Kreatív blog-díj játékszabályai:

1. Meg kell köszönni.
2. A logót ki kell tenni a blogomra.
3. Be kell linkelnem, akitől kaptam.
4. Tovább kell adnom 7 embernek.
5. Be kell linkelnem őket.
6. Megjegyzést kell hagyni náluk.
7. El kell árulnom magamról 7 dolgot.

Elég nehezen döntöttem el, hogy akkor most 7 díjat küldjek tovább, vagy 21-et. De aztán jött a nagy ötlet, és három csoportra osztottam a 21-et. Elsőként azoknak szeretném elismerésemet tovább küldeni, akiknek szívesen olvasom az oldalaikat, akik saját élményeiket is megosszák velünk. Egyben bíztatom őket, hogy írjanak sokszor, fotózzanak, mert sokan olvassuk őket nagyon szívesen. Természetesen hétnél több kedves blogom van, amit követek, ezekből választottam most ki azokat, akiknek ily módon üzenném, hogy a sok értékes recept mellett nagyon szívesen járok vissza hozzájuk hétköznapi-ünnepnapi dolgaikat olvasgatni.

Aliz
Tivadar
Zsuzsiga
Andi, Bea, fuszulyka, csincsilla
Kata
VirsLee
Gastrodamus

A következő csoportba sorolnám azokat a blogokat, ahonnan sokat tanultam, próbáltam, vagy ahonnan tanulni szeretnék! Nagyszerű receptek tárhelyei, amelyek között lapozgatva legtöbbször elrepül az idő, és az ember lánya csak menteget, menteget, mente…

Limara
Ottis
Kiskukta
Mariam
Latsia
Csokiparány
Max konyhája

Végül, de semmiképp sem utolsó sorban szeretném felsorolni azokat a blogokat, amelyek a kinézetükkel, szép fotóikkal, hangulatukkal nyerték el a tetszésemet (természetesen a jobbnál jobb receptek mellett). Ezek a blogok egy kicsit olyanok, mint a vendégség, az ember szívesen időz itt, megpihen egy finom süti mellett. Gratulálok a munkájához:

Gál Editnek
@ndre@-nak
Palócprovencenek
Ani 1974-nek
Mohának
Zsazsának (külön gratulálnék a Hírmondós cikkhez!:-)
Júliának

Tudom, hogy a legtöbben most láttok először. A blogjaitok címe azonban a kedvencek közé elmentve, a legjobb gasztroblogok címszó alatt már rég itt lapulnak nálam. tudom, hogy néha reagálnom kellett volna, megjegyzéseket írni... Most ezen az egyoldalú ismeretségen szeretnék változtatni azzal, hogy ezeket a díjakat tovább adom nektek....

Elérkeztem hát a végéhez, és a szabályok szerint el kell árulnom magamról hét dolgot. Lássuk csak:

1. Életcélom: két angyal megfelelő anyjának lenni:-)
2. Utálom: a hazugságot és a beképzeltséget.
3. Vágyom: a békés, harmonikus mindennapokat.
4. Kiűznek a világból: a tv-novellák, a nagyotmondás, mások lenézése, a tökleves.
5. Vonz: a tiszta tekintet, harmonikus összhang.
6. Hibáim: naivság, türelmetlenség, hirtelen sértődékenység, néha félreértem mások szándékát.
7. Erényem: elfogadok mindenkit olyannak, amilyen, csak ne legyen rosszindulatú, felsőbbségi érzése és ne taposson át másokon.

További jó játékot, és kellemes blogírást kívánok mindenkinek! :-)

8. Imádom a zenét!Nem létezek nélküle:-) Egy kis ízelítő:

Enigma

Deva Premal


Oliver Shanti

13 megjegyzés:

Ildy írta...

Nagyon szívesen, és elnézést kérek, valóban lehettem volna egyértelműbb. Gyere vissza minél hamarabb a "savanyúságból" és készíts nekünk olyan finom édességeket, mint például a csokis túrós muffin!!:)

Rose Woods írta...

Szia!
Megkaptam az üzenetet. Nagyon szépen köszönöm a díjat, hamarosan kiteszem. De nem igazán érdemlem meg mostanság, nem nagyon brillírozok a főzés (illetve a blogolás) terén. Azért nagyon szépen köszönöm még egyszer.

Minden jót! Anikó

Ottis írta...

Hajnalka, nagyon szépen köszönöm!!!!

Gál Edith írta...

Hajnalka, nagyon szépen köszönöm!

Max írta...

Nagyon szépen köszönöm!

Zsazsa írta...

Köszönöm szépen!

trendo írta...

Bűbájos vagy és nagyon köszönöm, hogy rám is gondoltál. Sajnos nem tudok élni a felajánlott, megtisztelő lehetőséggel, két okból. Egyfelől azért, mert merő véletlenségből szinte egyszerre 3 helyről érkezett be ugyanez és én senkit nem szeretnék előnyben részesíteni, mert egyforma kedvesek vagytok öreg szívemnek. Másfelől meg én nem is vagyok igazi "gasztroblogger", nyájas körötökben csak kívülállóként csetlek-botlok, így a díj továbbajánlásával is gondjaim lennének. Őszintén remélem, hogy nem fogsz neheztelni rám válaszomért. Mégegyszer szívből köszönöm kedvességedet és megtisztelő figyelmedet. Trendo a Gastrodamus blogból

Fagyal Hajnalka írta...

Nagyon szívesen:-)

Kedves trendo, a szabályok között az nem szerepelt, hogy csakis gasztroblogosoké lehet a díj.. vagy tévedek? Azért gondoltam rád, amit meg is fogalmaztam, szívesen nézek szét nálad, és olvasgatom a gondolataid...:-) Egyáltalán nem zavar, ha nem élsz a díj tovább adásával, én ugyanolyan szívesen jövök hozzád ezután is:-)
Nagyon szép napot mindenkinek :)

Magyari Tivadar írta...

Köszönöm szépen, Hajnalka! Hamarosan továbbadom. Tetszik a blogod!

Magyari Tivadar

Limara írta...

Köszönöm szépen! Jól esik, hogy gondoltál rám!:)

Névtelen írta...

Nagyon szépen köszönöm :-)!

@ndre@

VirsLee írta...

Köszi! :)

Kiskukta írta...

Nagyon szépen köszönöm!!!:)))