Gondolat
"A pénz és a siker nem változtatja meg az embert, csak felerősíti meglévő tulajdonságait." Will Smith
...milyen igaz...
...milyen igaz...
Szerintem
- Fagyal Hajnalka
- Olyan vagyok, mint a sablonon látható nő, combos, pocakos, száj a fülig érős, világra rácsodálkozós, naivos, gyerekeket kajával kergetős, "sírva-röhögős". Semmi extra, semmi plusz, csak egyszerűen én. Szerintem:-)
Keresős
Leves
Zöldséges főétel
Aprósütemény
Palacsinta, gofri, égetett tészta
Krémek,desszertek
Archive
-
►
2011
(109)
- ► szeptember (2)
-
▼
2010
(165)
-
▼
szeptember
(19)
- Kreatív blogger-díj - mint a filmekben! :-)
- Házi csokoládé és Ottis kókuszsütije!
- Jó lesz!
- Töltött paprika erős, fűszeres paradicsommártásban
- Sültpaprika saláta
- Citrommázas répaszelet
- Gombás, tejfölös tészta
- Sajtos paradicsomleves
- Édes-savanykás paradicsomleves tésztával
- Nyögvenyelős és társai, azaz krumpli a nagyi asztalán
- Képek - Szitakötő
- Képek - Felhők
- Kedvencünk, a csalamádé
- Barack és szilvalekvár
- Magozott meggy, sütibe, melléktermékként meggyször...
- Alma és körtekompót
- Cseresznye és meggykompót
- Téli eltevések
- Itt az ősz, és itt az új EK!
-
▼
szeptember
(19)
2010. szeptember 1.
Itt az ősz, és itt az új EK!
Published :
15:49
Szeretettel üdvözlök mindenkit, aki néha benéz ide. Mozgalmas nyár volt ez, és ahogy kinézek az ablakon, egészen őszies a hangulat odakint. Megjelent az Erdélyi Konyha első őszi száma is, a címlapon már messzire virít az iskolakezdés. Hiába, elmúlt a nyár, csibéim is készülnek iskolába. Tagnap voltunk bevásárolni, hát, úgy majd még egyszer annyiba került, mint amennyire számítottam:-) De úgy érzem, hálát adok Istennek, hogy egészségesek, szépek, és amiért minden évben átélhetjük ezt az izgalommal teli időszakot.
Én kívánok minden iskolakezdőnek (gyereknek és szülőknek)is eredményes tanévet:-)
Az Erdélyi Konyha kiadójának, a Corvin kiadó honlapján olvasható a szeptemberi szám rövid tartalma:
A tartalomból: Tízórai ötletek iskolatáskába / Gomba, gomba, gomba: Hússal vagy hús helyett / A hónap gyümölcse: Finomságok szilvából és õszibarackból / Lecsó, lecsó, lecsó...: Hússal vagy hús nélkül - topon a lecsó / Befõzés - még mindig megéri: Savanyúság, zakuszka és ketchup / Olvasóink sütötték - fõzték: Finomságok Marosvásárhelyrõl / Vegetáriánusoknak, de nem csak...: Itt van az õsz, itt a káposzta és a szilva! / Nemzetek konyhája: Amerikai nyalánkságok / Nagymama konyhájából: Mit is fõzzek mára?! / Pityókafesztivál Csíkszeredában / Pszicho-wellness: Kicsikrõl komolyan; Õszi ízkombináció / Tibi ínyencségei - Gasztro anekdota / Tini konyha: Szerezz meglepetést! / Sajtlexikon 1.: A sajt - táplálék és kúltúra /
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Advent és karácsony
Erdélyi Konyha kalendárium 2013
Heti legtöbbet nézős
-
Már elég rég írtam a hájastészta készítéséről egy bejegyzsét, most szeretnék hozzáfűzni valamit. Legutóbbi disznóvágáskor 3 adag hájat tettü...
-
A hájas a kényes pontom. Egyszerűen elfelejteném, ha tehetném, mert iszonyúan sok munkával jár, unalmas, és ráadásul, szerintem még csak nem...
-
Emlékszem, hogy az átkos után, amikor megjelent az üzletben a suhajda, akkori barátnémmal mind azt vettünk, ha ki akartunk rúgni egy kicsit ...
-
Szeretettel köszöntök minden kedves látogatót:-) Két újdonsággal is szeretnék jelentkezni. Az egyik az Erdélyi Konyha adventi különszáma, a...
-
Hozzávalók: 1 liba zúzája, mája, ha szeretjük szíve, esetleg a szárny középső része, kisebb darabokra vágva, 1 hagyma, 1 kisebb répa, zsirad...
Szomszéd blogok:)
-
-
-
-
-
-
Eperkrémleves3 éve
-
-
-
-
-
-
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése