2010. szeptember 1.

Itt az ősz, és itt az új EK!



Szeretettel üdvözlök mindenkit, aki néha benéz ide. Mozgalmas nyár volt ez, és ahogy kinézek az ablakon, egészen őszies a hangulat odakint. Megjelent az Erdélyi Konyha első őszi száma is, a címlapon már messzire virít az iskolakezdés. Hiába, elmúlt a nyár, csibéim is készülnek iskolába. Tagnap voltunk bevásárolni, hát, úgy majd még egyszer annyiba került, mint amennyire számítottam:-) De úgy érzem, hálát adok Istennek, hogy egészségesek, szépek, és amiért minden évben átélhetjük ezt az izgalommal teli időszakot.

Én kívánok minden iskolakezdőnek (gyereknek és szülőknek)is eredményes tanévet:-)

Az Erdélyi Konyha kiadójának, a Corvin kiadó honlapján olvasható a szeptemberi szám rövid tartalma:
A tartalomból: Tízórai ötletek iskolatáskába / Gomba, gomba, gomba: Hússal vagy hús helyett / A hónap gyümölcse: Finomságok szilvából és õszibarackból / Lecsó, lecsó, lecsó...: Hússal vagy hús nélkül - topon a lecsó / Befõzés - még mindig megéri: Savanyúság, zakuszka és ketchup / Olvasóink sütötték - fõzték: Finomságok Marosvásárhelyrõl / Vegetáriánusoknak, de nem csak...: Itt van az õsz, itt a káposzta és a szilva! / Nemzetek konyhája: Amerikai nyalánkságok / Nagymama konyhájából: Mit is fõzzek mára?! / Pityókafesztivál Csíkszeredában / Pszicho-wellness: Kicsikrõl komolyan; Õszi ízkombináció / Tibi ínyencségei - Gasztro anekdota / Tini konyha: Szerezz meglepetést! / Sajtlexikon 1.: A sajt - táplálék és kúltúra /

0 megjegyzés: