2012. március 12.

Tücsi kutya, a nem szabad, meg a Szeszil:-)


Na most mondjátok meg, hogy nem édes? Valami hihetetlenül okos kutya. Nem tudom, hogy ilyenek-e a tacsik alapból, vagy ő ennyire értelmes, de ez a kutya egyszerűen imádnivaló:- )

Soha nem lép be a küszöbön, amíg meg nem engedik neki, és be nem hívják, a jelszó a "na, gyere te hülye kutya", erre ő fülig érő pofával vágtat be utánunk:-) Amikor valamiért szidást kap, elbújik a Buksi hátához, aki legalább ötször olyan nagy, mint ő:-)
Egyszerűen imádjuk:-)

A nem szabados dolgokra a lányom tanította meg, akit mindennél jobban szeret a kutyuska. Látjátok, még nyalja is a csontot szegénykém, de akkor sem kapja ki, és rohan el vele:-) A végén azért kimutatja ám, hogy mégis csak ő a kutya a háznál, a cicamicát jól elmorogja a környékről:-))

6 megjegyzés:

Éva írta...

Ó de tündér a kutyusotok, de a cica is nagyon szép! Nagyon okos a tacsitok, a kislányod biztos sokat foglalkozik vele!

4Gyerek írta...

ááááá, nem igaz. már nálatok is szép nagy a hóvirág? a mieink az aktuális hórétegre ma reggelre még kaptak 3-4 centi friss havat.

a kutyus pedig....ilyen nincs is. azt mondják nem szabad s inkább rá se néz a csontra? na, neeee

Anikó írta...

Tücsi egy tündérszép, okos kiskutya, de a cica is gyönyörű:-)))))

Rebeka írta...

Igen, a tacsik mind ennyire okosak, anyukámnak is volt, hihetetlen, miket megértett és csinált! Nagyon aranyosak, a cica meg pont olyan színű, mint az enyém volt... :)))

Hajnalka írta...

Köszi szépen:-) Rebeka, a tied kandúr volt? Az enyém, így a képed alapján másabb felépítésűnek tűnik. Vagy lehet csak idősebb volt? Az én cicám most 2 éves.
Hát, sejtettem, hogy okos fajták, a leánykám is mondta, hogy azt olvasta róluk, hogy igen értelmesek. Nagyon figyelmes és jó kutya, és nagyon szereti a gazdikat. Van még egy érdekes képessége. Szüleim megfigyelték, hogy aznap, amikor hazautazunk hozzájuk, a Tücsi egész nap hiperaktív, össze-vissza ugrabugrál, szaladgál, hordja anyukámék után a kis játékait, hogy játszanak vele. Amikor meg kb beérünk a faluba, már széltében szaladgál a kerítés mellett, ugat, csalimpál a farkával, és mind lesne ki a kerítés alatt, épp, mint amikor vár valamit:-) Szerintem valahogy "megérzi", hogy jövünk:-)

Kata írta...

Nagyon édes :)) Okos kutya, úgy tudom, hogy tacsik alapból is okos fajták, de ügyes gazdi is kell azért hozzá...:)