2012. március 12.

Megjelent a 100 Skandi márciusi száma! :-)


Kereken száz rejtvénnyel, sokszínű olvasnivalóval kedveskedik a szellemi kihívásokra éhes olvasóinak a Corvin kiadó a nagy sikerű rejtvénymagazinnal. A színes, számomra ideális papírra nyomtatott (nem szeretem a selyemfényű papírokat) kiadvány Romániában 6, 50 lejért, Magyarországon 490 Ft-ért vásárolható meg.

Az olvasnivalókból többek között megtudhatjuk hogyan szülhetett ötévesen a világ legfiatalabb anyukája, melyik testrészünk az, amit ha túl sokat nyalunk kisebesedik, lesz-e világvége 2012-ben a maja szellemi vezető, Nomád Farkas szerint, valóban gabonába rótt ábrákkal válaszolnak-e a földi üzenetre a földönkívüliek, miért megyünk egymás idegeire, mi történt azzal a fiatal siklóernyős nővel, akit egy vihar pár perc alatt magasabbra dobott a Mount Everest magasságánál?

Olvashatunk dilis guiness rekordokról, furcsa állatokról, megtudhatjuk, mi is az az Ig-díj, és miért kapják meg komoly tudósok, ki volt a pipázó török, melyek azok a jóslatok, melyek sorsokat pecsételtek meg.

Romantikus lelkű úriemberek megtanulhatják, hogyan üzenjenek virágcsokorral szerelmüknek, és párhuzamot húzhatunk a világ leghíresebb Mária-jelenései közé is.

Ezen kívül még számtalan olvasnivaló, továbbá kvíz-játék, teszt is várja mindazokat, akik szívesen töltik szabadidejüket rejtvények, olvasnivalók között, hiszen a 100 Skandi erre most egyetlen kiadványon belül nyújt lehetőséget.

A kiadó nevében is nagyon kellemes perceket kívánok a kiadvány lapozgatásához! :-)

0 megjegyzés: