Gondolat
"A pénz és a siker nem változtatja meg az embert, csak felerősíti meglévő tulajdonságait." Will Smith
...milyen igaz...
...milyen igaz...
Szerintem
- Fagyal Hajnalka
- Olyan vagyok, mint a sablonon látható nő, combos, pocakos, száj a fülig érős, világra rácsodálkozós, naivos, gyerekeket kajával kergetős, "sírva-röhögős". Semmi extra, semmi plusz, csak egyszerűen én. Szerintem:-)
Keresős
Leves
Zöldséges főétel
Aprósütemény
Palacsinta, gofri, égetett tészta
Krémek,desszertek
Archive
-
▼
2011
(109)
- ► szeptember (2)
-
▼
január
(17)
- Liebster díj újra:-)
- Menü :)
- Liebster blog díj
- Nekibuzdulva!
- Nosztalgia bőrsajt és kocsonya
- Gasztrohoroszkóp - Nyilas
- Gasztrohoroszkóp - Halak
- Gasztrohoroszkóp - Vízöntő
- Gasztrohoroszkóp - Bak
- Gasztrohoroszkóp - Skorpió
- Gasztrohoroszkóp - Mérleg
- Gasztrohoroszkóp - Szűz
- Tojással töltött paradicsom
- Csirkemell sütőtökkel
- Brútusz-Tücsök
- Fagyasztott hájas tészta
- Megjelent az Erdélyi Konyha 2011-es falinaptára
2011. január 24.
Liebster blog díj
Published :
23:10
Gesztenye receptjei és Bonbon mániától érkezett ma egy díj, amivel kezdő, de annál lelkesebb blogolók örvendeztetik meg egymást:-)
Köszönöm szépen, hogy rám is gondoltál!:-)
A díj továbbadásának szabályai:
- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.
Végül megnevezek öt személyt, akiknek szívesen járok vissza webws naplójára olvasgatni, nézelődni. Fogadjátok szeretettel! :-)
Anikó kedves blogja, a Zsanuária, AUTUMN blogja, a Kutya és konyha,
Az otthon ízei, Nea tolmácsolásában,
Emi nagyon kedves, és szép új ruhába öltöztetett blogja, a Sütök, főzök... néha megmutatom,
végül Citromhab, azonos nevű látványos blogja.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Advent és karácsony
Erdélyi Konyha kalendárium 2013
Heti legtöbbet nézős
-
Már elég rég írtam a hájastészta készítéséről egy bejegyzsét, most szeretnék hozzáfűzni valamit. Legutóbbi disznóvágáskor 3 adag hájat tettü...
-
Emlékszem, hogy az átkos után, amikor megjelent az üzletben a suhajda, akkori barátnémmal mind azt vettünk, ha ki akartunk rúgni egy kicsit ...
-
Hozzávalók: Egy liba melléről levágott hús, a pácléhez 2 dl olaj, só, bors, 1kanál mustár, néhány babérlevél, 2 cikk fokhagyma, aki szereti ...
-
Szeretettel köszöntök minden kedves látogatót:-) Két újdonsággal is szeretnék jelentkezni. Az egyik az Erdélyi Konyha adventi különszáma, a...
-
A hájas a kényes pontom. Egyszerűen elfelejteném, ha tehetném, mert iszonyúan sok munkával jár, unalmas, és ráadásul, szerintem még csak nem...
Szomszéd blogok:)
-
-
-
-
-
-
Eperkrémleves3 éve
-
-
-
-
-
-
6 megjegyzés:
Hajni! Nagyon drága vagy! Tegnap reggel felkeléskor is megkaptam ezt a díjat és most Tőled lefekvéskor...:)))))) Ez a mai napomat is bearanyozza! Nagyon szépen köszönöm!!!!
Nagyon örülök, hogy Tőled is megkaptam ezt adíjat, köszönöm, hogy rám is gondoltál:-)
Nagyon szívesen:-)
Hajnalka, nagyon-nagyon köszönöm a díjat, nagyon örülök és büszke vagyok, hogy kaptam tőled:-)))))
Az e-mail címem:bkarina@t-online.hu
Én is nagyon-nagyon köszönöm a díjat! Annyira örülök neki!
Nagyon örülök, hogy örülsz!:-)
Megjegyzés küldése