Nagyon érdekes jelenség ez az új felhő, az asperatus. Az ember nem tudja eldönteni, hogy csodálja, vagy féljen tőle.
Ameddig elláttam, mindenhol ilyen volt az ég.
A "mosolygó ég"
Kinagyítva...
Éjszaka. Csodálatos volt.
Ezt véletlenül sikerült. Pár hónapja vettem egy új gépet, de még nem nagyon volt időm játszadozni vele. Most próbálgattam mit tud, és valahogy ezt is összehoztam. Megismételni nem tudtam ugyan, de legalább már tudom, hogy ilyet is lehet... Az ég különben szabad szemmel nézve koromsötét volt. Hogy lett kék? És, hogy miként látszik ilyen jól az utca túloldalán a ház? Pff..
Végül a teljes extázis :-)) Csillagot fotóztam, méghozzá az egész göncölszekeret, rudastól, szekerestől, mindenestől. Igaz, hogy beremegett a kezem, ezért olyan, mintha elfolytak volna a csillagok, de mégis csak csillagfotó...
Gondolat
"A pénz és a siker nem változtatja meg az embert, csak felerősíti meglévő tulajdonságait." Will Smith
...milyen igaz...
...milyen igaz...
Szerintem
- Fagyal Hajnalka
- Olyan vagyok, mint a sablonon látható nő, combos, pocakos, száj a fülig érős, világra rácsodálkozós, naivos, gyerekeket kajával kergetős, "sírva-röhögős". Semmi extra, semmi plusz, csak egyszerűen én. Szerintem:-)
Keresős
Leves
Zöldséges főétel
Aprósütemény
Palacsinta, gofri, égetett tészta
Krémek,desszertek
Archive
-
►
2011
(109)
- ► szeptember (2)
-
▼
2010
(165)
-
▼
szeptember
(19)
- Kreatív blogger-díj - mint a filmekben! :-)
- Házi csokoládé és Ottis kókuszsütije!
- Jó lesz!
- Töltött paprika erős, fűszeres paradicsommártásban
- Sültpaprika saláta
- Citrommázas répaszelet
- Gombás, tejfölös tészta
- Sajtos paradicsomleves
- Édes-savanykás paradicsomleves tésztával
- Nyögvenyelős és társai, azaz krumpli a nagyi asztalán
- Képek - Szitakötő
- Képek - Felhők
- Kedvencünk, a csalamádé
- Barack és szilvalekvár
- Magozott meggy, sütibe, melléktermékként meggyször...
- Alma és körtekompót
- Cseresznye és meggykompót
- Téli eltevések
- Itt az ősz, és itt az új EK!
-
▼
szeptember
(19)
2010. szeptember 2.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Advent és karácsony
Erdélyi Konyha kalendárium 2013
Heti legtöbbet nézős
-
Hozzávalók: Egy liba melléről levágott hús, a pácléhez 2 dl olaj, só, bors, 1kanál mustár, néhány babérlevél, 2 cikk fokhagyma, aki szereti ...
-
Hozzávalók: 1 liba zúzája, mája, ha szeretjük szíve, esetleg a szárny középső része, kisebb darabokra vágva, 1 hagyma, 1 kisebb répa, zsirad...
-
Szeretettel köszöntök minden kedves látogatót:-) Két újdonsággal is szeretnék jelentkezni. Az egyik az Erdélyi Konyha adventi különszáma, a...
-
Már elég rég írtam a hájastészta készítéséről egy bejegyzsét, most szeretnék hozzáfűzni valamit. Legutóbbi disznóvágáskor 3 adag hájat tettü...
-
Emlékszem, hogy az átkos után, amikor megjelent az üzletben a suhajda, akkori barátnémmal mind azt vettünk, ha ki akartunk rúgni egy kicsit ...
Szomszéd blogok:)
-
-
-
-
-
-
Eperkrémleves3 éve
-
-
-
-
-
-
2 megjegyzés:
Nem árultad el milyen gépet vettél, de nagyon jó képeket csináltatok így ketten :-)
Köszönöm szépen:-)
Nem egy drága gép, semmi extra, ezértörvendezek így. Fujifilmet vettem, Finepix S2000HD. A múltkoriban, véletlenül megtaláltam egy olyan lehetőséget rajta, hogy múzeumi felvétel, amikor halkan dolgozik, és nagyon ügyes benti képeket csinál. Megörültem neki, és pár hónapig meg sem találtam újra:-)) Véletlenül akadtam rá a napokban, de most már megjegyeztem.
Megjegyzés küldése