2010. szeptember 2.

Képek - Felhők

Nagyon érdekes jelenség ez az új felhő, az asperatus. Az ember nem tudja eldönteni, hogy csodálja, vagy féljen tőle.Ameddig elláttam, mindenhol ilyen volt az ég.A "mosolygó ég"Kinagyítva...Éjszaka. Csodálatos volt.

Ezt véletlenül sikerült. Pár hónapja vettem egy új gépet, de még nem nagyon volt időm játszadozni vele. Most próbálgattam mit tud, és valahogy ezt is összehoztam. Megismételni nem tudtam ugyan, de legalább már tudom, hogy ilyet is lehet... Az ég különben szabad szemmel nézve koromsötét volt. Hogy lett kék? És, hogy miként látszik ilyen jól az utca túloldalán a ház? Pff..

Végül a teljes extázis :-)) Csillagot fotóztam, méghozzá az egész göncölszekeret, rudastól, szekerestől, mindenestől. Igaz, hogy beremegett a kezem, ezért olyan, mintha elfolytak volna a csillagok, de mégis csak csillagfotó...

2 megjegyzés:

jókaja írta...

Nem árultad el milyen gépet vettél, de nagyon jó képeket csináltatok így ketten :-)

Hajnalka írta...

Köszönöm szépen:-)
Nem egy drága gép, semmi extra, ezértörvendezek így. Fujifilmet vettem, Finepix S2000HD. A múltkoriban, véletlenül megtaláltam egy olyan lehetőséget rajta, hogy múzeumi felvétel, amikor halkan dolgozik, és nagyon ügyes benti képeket csinál. Megörültem neki, és pár hónapig meg sem találtam újra:-)) Véletlenül akadtam rá a napokban, de most már megjegyeztem.