2011. március 4.

Tanulok:-)




Nagyon sok szeretettel köszöntök minden hozzám látogatót! :-)
Aki néha benéz ide, az láthatta, hogy egy ideje minden változatlan. Hát, vannak korszakok, amikor az ember lányának egyszerűen nincs energiája blogolni. Az vessen rám követ, aki még sosem volt így...:-) Na jó, azért meg ne kövezzetek! :-)

A lényeg, hogy mire visszajöttem, és szerettem volna kissé kibékíteni a blogot, kiderült, hogy a képeim elcsúsznak, részletek nem jelennek meg, stb. Így rákényszerültem egy új sablon keresésére. Valamit ki akartam rajta javítani, ehhez kértem Gábor segítségét, aki először elmagyarázta, hogy a naiváknak (vajh, kire gondolhatott?) nem is olyan könnyű csak úgy átkódolni ezt-azt. Ettől lekonyult a fülem, mivel ez a sablon pontosan az, amit mindig is kerestem. Erre meg ő sajnált meg engem, és megpróbálta elmagyarázni, mit is kéne tennem. És mindkettőnk meglepetésére elsőre felfogtam! Innen nem volt megállás, és egyre jobban élveztem a játékot, ami még most is tart:-)
Időigényes türelemjáték, de talán épp ez az, amire a legnagyobb szükségem van mostanában:-)

Tehát az oldal tartalma nem marad ily csúfocska, mint most,majd újra linkelek minden bejegyzést, de egyelőre jó tanácsadóm és segítőm közreműködésével a kinézeten, elrendezésen dolgozunk :-) Igaz, Gábor pitty-putty megcsinálhatná, de akkor hol marad részemről az élvezet? :-)

Nagyon kellemes hétvégét kívánok minden kedves látogatómnak! :-)

7 megjegyzés:

autumn írta...

Kedves Hajnalka! Remélem hamar sikerül megcsinálnod mindent, mert már nagyon hiányzik a blogod! Viszont nagyon szép lesz, úgyhogy türelmesen és kíváncsian kivárom :)))))

Fagyal Hajnalka írta...

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen:-)

Gesztenye receptjei írta...

Akkor ezért nem tudtam sehová kattintani.
Biztos nagyon jó lesz!:-))

Alíz, Erdélyből írta...

Hajnalka, már így is nagyon szép! És ha visszakerül minden a helyére esélyes leszel a "blog szépségverseny" első helyére.:) Sok türelmet a továbbiakhoz, őszintén csodálom a türelmedet és a kitartásodat. :)

Fagyal Hajnalka írta...

Nagyon szépen köszönöm! :-)

Citromhab írta...

Hajnalka, nem "csúfocska" a sablon, nekem nagyon is tetszik ez a letisztult forma:-)

Anikó írta...

Nekem is tetszik, sok sikert az alakulgatáshoz:-))))