Sajtból van? :-)
Egy felvétel a Holdról, Veronikám készítette:-) Nem nyúltam hozzá, csak egy keretet raktam alá.
Tovább...
Tavasz van:-)
Veronikám képei:-)
Kislányom képei, 2010:-)
Nem bírok anyai büszkeségemmel:-) A kislányom az utóbbi időben állandóan fotóz, és egyre jobb képeket készít. Olyannyira, hogy az én tudásom máris kezd túl kevés lenni neki, talán érdemes volna beíratni valamilyen fotótanfolyamra.
Tovább...
Libagond
Gyerekeimmel kisebb kirándulásra indultunk egyik vasárnap délután, Érsemjénben, gyerekkorom édes kis falujában. Egészen leesett az állam, hogy milyen szép is az a része...
Tovább...
Szitakötő
Néha tényleg a rögtönzött dolgok sülnek el a legjobban. Az a modellként nagyszerűen vizsgázott szitakötő az orrom elé szállt le, majd türelmesen kivárta, míg hanyatt-homlok berontok a gépemért, majd egyre közelebb engedve magához egyre jobb képek alanyává vált.
Tovább...
Felhők
Nagyon érdekes jelenség ez az új felhő, az asperatus. Az ember nem tudja eldönteni, hogy csodálja, vagy féljen tőle. Mint utólag kiderült, ami a fotókon látszik nem asperatus, de ritkának ritka:-)
Továbbá éjszakai teliholdas képek:-)
Tovább...
Gondolat
"A pénz és a siker nem változtatja meg az embert, csak felerősíti meglévő tulajdonságait." Will Smith
...milyen igaz...
...milyen igaz...
Szerintem
- Fagyal Hajnalka
- Olyan vagyok, mint a sablonon látható nő, combos, pocakos, száj a fülig érős, világra rácsodálkozós, naivos, gyerekeket kajával kergetős, "sírva-röhögős". Semmi extra, semmi plusz, csak egyszerűen én. Szerintem:-)
Keresős
Leves
Zöldséges főétel
Aprósütemény
Palacsinta, gofri, égetett tészta
Krémek,desszertek
Archive
-
▼
2011
(109)
- ► szeptember (2)
-
▼
március
(24)
- Brassói aprópecsenye
- Néró aprósütemény
- Háromsoros krémes (élvezet)
- Pávaszem
- Szenzációs:-)
- Spenóttal töltött csirkemell
- Almás, fahéjas-habos sütemény
- Gasztrobloggerek videón!
- Na, ezt el..xykreh!!
- Kinder pingui
- Rizzsel töltött paradicsom, csirkemell falatkákkal
- Iskolakifli másképp
- Nyáridéző és házi nosztalgia
- Gasztrohoroszkóp
- Tanulok:-)
- Erdélyi Konyha
- Desszert
- Főétel
- Előétel
- Leves
- Fotó
- Vers
- Zene
- Spenóttal töltött csirkemell
Advent és karácsony
Erdélyi Konyha kalendárium 2013
Heti legtöbbet nézős
-
Már elég rég írtam a hájastészta készítéséről egy bejegyzsét, most szeretnék hozzáfűzni valamit. Legutóbbi disznóvágáskor 3 adag hájat tettü...
-
A hájas a kényes pontom. Egyszerűen elfelejteném, ha tehetném, mert iszonyúan sok munkával jár, unalmas, és ráadásul, szerintem még csak nem...
-
Emlékszem, hogy az átkos után, amikor megjelent az üzletben a suhajda, akkori barátnémmal mind azt vettünk, ha ki akartunk rúgni egy kicsit ...
-
Szeretettel köszöntök minden kedves látogatót:-) Két újdonsággal is szeretnék jelentkezni. Az egyik az Erdélyi Konyha adventi különszáma, a...
-
Hozzávalók: 1 liba zúzája, mája, ha szeretjük szíve, esetleg a szárny középső része, kisebb darabokra vágva, 1 hagyma, 1 kisebb répa, zsirad...
Szomszéd blogok:)
-
-
-
-
-
-
Eperkrémleves3 éve
-
-
-
-
-
-