2011. november 3.

Szabadárusításban az Erdélyi Konyha Magyarországon


A novemberi lapszám holnaptól már kapható:-)

Imádom a szép színes, ízléses magazinokat, ez van. Kevés időm van bármilyen hobbira (világkörüli útra meg pénzem nincs), de a nyomtatott dolgok úgy vonzanak, mint dög a legyet.
Sajnos ritkán utazok, de ha mégis, akkor egészen biztos, hogy mindenféle magazint, napilapot összevásárolok. Ez utóbbiaknál jobban semmi sem mesél egy adott város életéről...
Szóval, imádom lapozgatni ezeket a magazinokat, kiadványokat, könyveket. A gyerekeim is örökölték ebbéli hajlamomat, bár a fiam inkább a könyvekre hajt (az összes Harry Pottert kiolvast kétszer!), de a leányka máris lelkes Szemfüles, meg Bravo, meg Ok! rajongó.

Jó pár éve, amikor Magyarországra kezdtünk járni, mindenről képes voltam lemondani, csak a szüleim vásároljanak nekem pár magazint, női lapot, Nők Lapját.
Aztán egyszer csak beindult az Erdélyi Konyha, és mi, a szerkesztők, és a kiadó is nagy örömmel láttuk, hogy az emberek szeretik amit csinálunk (csúnya szó, hess).

A Corvin kiadó igazgatója, Varga Karcsi ma örömmel újságolta, hogy az Erdélyi Konyha kiadványai holnaptól Magyarországon is szabadon terjeszthetők lesznek.
Nagy hír. Jó hír. Ott leszünk a többi, szép és színes magazin között, és ez, bevallom nagyon jó érzés.

Én ez úton is szívből köszöntöm minden új, magyarországi - és nem csak - olvasóinkat, és őszintén remélem, hogy a határon túl is megszeretnek, és elfogadnak bennünket.
Az Erdélyi Konyha ízei ezentől a Tesco, Spar, CBA, Kaiser's üzletekben, a Shell-kutaknál, az Immedio, a Relay boltokban, illetve az újságos pavilonoknál is sok szeretettel várja kedves gasztronómiai érdekeltségű olvasóit!

1 megjegyzés:

Anikó írta...

De a külön számaitok is kaphatóak lesznek??? mert az lenne még az igazi, én ugyanis az újságra elő vagyok fizetve, minden hónapban kapom is,de a külön számokat csak így látom nálatok és csak a címlapokat, amikor reklámozzátok a blogokon:-))))