Gondolat
"A pénz és a siker nem változtatja meg az embert, csak felerősíti meglévő tulajdonságait." Will Smith
...milyen igaz...
...milyen igaz...
Szerintem
- Fagyal Hajnalka
- Olyan vagyok, mint a sablonon látható nő, combos, pocakos, száj a fülig érős, világra rácsodálkozós, naivos, gyerekeket kajával kergetős, "sírva-röhögős". Semmi extra, semmi plusz, csak egyszerűen én. Szerintem:-)
Keresős
Leves
Zöldséges főétel
Aprósütemény
Palacsinta, gofri, égetett tészta
Krémek,desszertek
Archive
-
▼
2011
(109)
-
▼
november
(12)
- Ünnepi Erdélyi Konyha
- Joghurtos müzlikrém kiviszósszal
- Ünnepi Erdélyi Konyha
- Kókuszos sütemény
- Erdélyi Konyha Kalendárium 2012
- Töltött bagett, és egy beautiful nap
- Joghurtos savanyú uborkás gombócleves
- Erdélyi Konyha kalendárium 2012
- Sütőtökhabos sütemény
- Citromszelet
- Hagymapástétom
- Szabadárusításban az Erdélyi Konyha Magyarországon
- ► szeptember (2)
-
▼
november
(12)
2011. november 3.
Szabadárusításban az Erdélyi Konyha Magyarországon
Published :
18:16
A novemberi lapszám holnaptól már kapható:-)
Imádom a szép színes, ízléses magazinokat, ez van. Kevés időm van bármilyen hobbira (világkörüli útra meg pénzem nincs), de a nyomtatott dolgok úgy vonzanak, mint dög a legyet.
Sajnos ritkán utazok, de ha mégis, akkor egészen biztos, hogy mindenféle magazint, napilapot összevásárolok. Ez utóbbiaknál jobban semmi sem mesél egy adott város életéről...
Szóval, imádom lapozgatni ezeket a magazinokat, kiadványokat, könyveket. A gyerekeim is örökölték ebbéli hajlamomat, bár a fiam inkább a könyvekre hajt (az összes Harry Pottert kiolvast kétszer!), de a leányka máris lelkes Szemfüles, meg Bravo, meg Ok! rajongó.
Jó pár éve, amikor Magyarországra kezdtünk járni, mindenről képes voltam lemondani, csak a szüleim vásároljanak nekem pár magazint, női lapot, Nők Lapját.
Aztán egyszer csak beindult az Erdélyi Konyha, és mi, a szerkesztők, és a kiadó is nagy örömmel láttuk, hogy az emberek szeretik amit csinálunk (csúnya szó, hess).
A Corvin kiadó igazgatója, Varga Karcsi ma örömmel újságolta, hogy az Erdélyi Konyha kiadványai holnaptól Magyarországon is szabadon terjeszthetők lesznek.
Nagy hír. Jó hír. Ott leszünk a többi, szép és színes magazin között, és ez, bevallom nagyon jó érzés.
Én ez úton is szívből köszöntöm minden új, magyarországi - és nem csak - olvasóinkat, és őszintén remélem, hogy a határon túl is megszeretnek, és elfogadnak bennünket.
Az Erdélyi Konyha ízei ezentől a Tesco, Spar, CBA, Kaiser's üzletekben, a Shell-kutaknál, az Immedio, a Relay boltokban, illetve az újságos pavilonoknál is sok szeretettel várja kedves gasztronómiai érdekeltségű olvasóit!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Advent és karácsony
Erdélyi Konyha kalendárium 2013
Heti legtöbbet nézős
-
Már elég rég írtam a hájastészta készítéséről egy bejegyzsét, most szeretnék hozzáfűzni valamit. Legutóbbi disznóvágáskor 3 adag hájat tettü...
-
Hozzávalók: Egy liba melléről levágott hús, a pácléhez 2 dl olaj, só, bors, 1kanál mustár, néhány babérlevél, 2 cikk fokhagyma, aki szereti ...
-
Emlékszem, hogy az átkos után, amikor megjelent az üzletben a suhajda, akkori barátnémmal mind azt vettünk, ha ki akartunk rúgni egy kicsit ...
-
A hájas a kényes pontom. Egyszerűen elfelejteném, ha tehetném, mert iszonyúan sok munkával jár, unalmas, és ráadásul, szerintem még csak nem...
-
Angéla egy nagyon kedves mézesbábos hölgy, akinek saját honlapján bárki megcsodálhatja szemgyönyörködtető műveit itt . Mindig nagy problémát...
Szomszéd blogok:)
-
-
-
-
-
-
Eperkrémleves3 éve
-
-
-
-
-
-
1 megjegyzés:
De a külön számaitok is kaphatóak lesznek??? mert az lenne még az igazi, én ugyanis az újságra elő vagyok fizetve, minden hónapban kapom is,de a külön számokat csak így látom nálatok és csak a címlapokat, amikor reklámozzátok a blogokon:-))))
Megjegyzés küldése