Az Erdélyi Konyha gondozásában immár a harmadik szám is kikerült az árusítókhoz, sok-sok rejtvénnyel és finom ételek receptjével, illetve némi olvasnivalóval fűszerezve.
Míg a rejtvények között a sokszínáség elvén mindenféle fejtörőt találhatunk, addig az ételek a könnyű elkészítésre koncentrálódtak, mivel ugye nyár van, és meleg ... kinek van ilyenkor kedve sokáig a konyhában időzni?
Maximum időnként kirohanunk egy-egy hideg sörért, ami a rejtvények mellé igazán jó kis motiváló tud lenni, főleg ha előte már leteszteltük valamelyik receptet is a magazinból. Mindenki találhat ínyére valót a számban, saláták, levesek és főételek sorakoznak, de idényhez illő desszerttekkel is bűnözhetünk egy kicsit. Ha már úgyis jól csúszik a sör mellé:-)
Edélyben 4,50 lejért, Magyaországon 390 forintért már vihető:-) Kellemes szórakozsát, és jó étvágyat kívánok hozzá a szerkesztők és a kiadó nevében is:-)
Gondolat
"A pénz és a siker nem változtatja meg az embert, csak felerősíti meglévő tulajdonságait." Will Smith
...milyen igaz...
...milyen igaz...
Szerintem
- Fagyal Hajnalka
- Olyan vagyok, mint a sablonon látható nő, combos, pocakos, száj a fülig érős, világra rácsodálkozós, naivos, gyerekeket kajával kergetős, "sírva-röhögős". Semmi extra, semmi plusz, csak egyszerűen én. Szerintem:-)
Keresős
Leves
Zöldséges főétel
Aprósütemény
Palacsinta, gofri, égetett tészta
Krémek,desszertek
2012. június 19.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Advent és karácsony
Erdélyi Konyha kalendárium 2013
Heti legtöbbet nézős
-
Már elég rég írtam a hájastészta készítéséről egy bejegyzsét, most szeretnék hozzáfűzni valamit. Legutóbbi disznóvágáskor 3 adag hájat tettü...
-
Emlékszem, hogy az átkos után, amikor megjelent az üzletben a suhajda, akkori barátnémmal mind azt vettünk, ha ki akartunk rúgni egy kicsit ...
-
Hozzávalók 10-12 személyre: 1,5 dkg fehérbab, 1,5 dkg füstölt csülök, vagy más húsféle, 1-1,5 kg füstölt kolbász, 30 dkg füstölt hú...
-
Szeretettel köszöntök minden kedves látogatót:-) Két újdonsággal is szeretnék jelentkezni. Az egyik az Erdélyi Konyha adventi különszáma, a...
-
Omlós, másnapra nagyon finom, puha süti, vendégvárónak, vasárnapi finomságnak megállja a helyét:-) Hozzávalók: 25 dkg vaj, 20 dkg liszt, 14...
Szomszéd blogok:)
-
-
-
-
-
-
Eperkrémleves3 éve
-
-
-
-
-
-
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése