2011. május 2.

Magyarországon az Erdélyi Konyha!


Sokszor és sokan érdeklődtek tőlem, és az Erdélyi Konyhás lányoknál is, hol lehet megrendelni a gasztromagazinunkat? Örömmel hallottam a hírt, hogy mostantól minden magyarországi postahivatalban előfizethető! :-)

Remélem nem az elfogultság beszél belőlem, amikor azt mondom, hogy igazán szép és tartalmas lett az új, májusi lapszám. Varga Károly, a Corvin kiadójának, érzelmekben gazdag vezércikke után jobbnál jobb tavaszi receptek, aktualitások várják a kedves olvasót. Úgy, mint tavaszi levesek, saláták, tavaszi tekercsek, csábító epres finomságok, magyaros ízek, wokban készült ételek sorakoznak szép egymásutániságban, de pár jó ötletet is találunk a maradék felhasználását illetően.

Vegetáriánus és gyerekrecepteket olvashatunk, ez utóbbit egy most debütáló rovatban, a Gyerekkonyhában. Ízletes, sós muffinok következnek, majd megismerkedhetünk Tündérkertünk ajándékaival, illetve jó ötleteket kaphatunk arra vonatkozóan, hogy mit is főzzünk mára, illetve milyenek is azok a bizonyos svájci sajtok.

Új rovatok is bekerültek a megújult, megszépült magazinba, így Edóka Karcsúsító ételeivel fogyhatunk, illetve az Egészségünkre! rovatban szembenézhetünk civilizációnk egyik legnagyobb problémájával, a cukorbetegséggel.
Megtudhatjuk, hogyan kell bárányt sütni, igazi házi sütiket készíteni, valamint azt is, mit üzennek a csillagok májusra. Kikapcsolódásként elolvashatjuk Galagonya legújabb kalandját, a tükörtojás ezotériáját, illetve a II. Gyulai Kolbász-és sódarmustráról készül rövid riportot is.

Az ERDÉLYI KONYHÁT júniustól ELŐFIZETÉSBEN terjeszti a

Magyar Posta Zrt. Hírlap Terjesztési Központ

Előfizethető az ország BÁRMELY postáján, a hírlapot kézbesítőknél,

valamint megrendelhető:

e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu

és telefonon 06-80/444-444 az ingyenes zöld számon.







4 megjegyzés:

Anikó írta...

Hát ez nagyon jó hír, végre hozzájutunk mi is:-)))
A receptes könyveiteket nem lehet ugyanígy megrendelni, a tavaszi bőségtálat és a /ha jól emlékszem/ a gyorsan 30 perc alatt, vagy mi is a címe????
Vagy ne akarjak mindent egyszerre????

Fagyal Hajnalka írta...

Anikó, sajnos nem tudom, de meg fogom kérdezni:)

Névtelen írta...

Kedves Hajnalka,mennyibe kerül egy lapszám? Előfizethető fél vagy egy évre is?

Hajnalka írta...

Kedves Patrícia, sajnos ezeket a részleteket nem tudom, de a postahivatalokban egészen biztosan tudnak felvilágosítást adni.
Sajnálom, hogy nem segíthettem:-(