Ezzel a gyönyörű verssel kívánok mindenkinek áldott ünnepeket! :-)
Gondolat
"A pénz és a siker nem változtatja meg az embert, csak felerősíti meglévő tulajdonságait." Will Smith
...milyen igaz...
...milyen igaz...
Szerintem
- Fagyal Hajnalka
 - Olyan vagyok, mint a sablonon látható nő, combos, pocakos, száj a fülig érős, világra rácsodálkozós, naivos, gyerekeket kajával kergetős, "sírva-röhögős". Semmi extra, semmi plusz, csak egyszerűen én. Szerintem:-)
 
Keresős
Leves
Zöldséges főétel
Aprósütemény
Palacsinta, gofri, égetett tészta
Krémek,desszertek
Archive
- 
        ► 
      
2011
(109)
- ► szeptember (2)
 
 
- 
        ▼ 
      
2010
(165)
- 
        ▼ 
      
december
(26)
- Békés, Boldog Új Esztendőt!
 - Diós kocka, véletlenül
 - A (számomra) tökéletes diókrém
 - Megjelent az Erdélyi Konyha legújabb száma
 - Szívet melengető ajándékok Neától
 - Gesztenyés keksztekercs
 - Inverz kókuszkocka
 - Házi szaloncukor
 - Békés, boldog karácsonyt:-)
 - Gasztrohoroszkóp - Oroszlán
 - Gasztrohoroszkóp - Rák
 - Gasztrohoroszkóp - Ikrek
 - Gasztrohoroszkóp - Bika
 - Gasztrohoroszkóp - KOS
 - Nagyvárad büszkesége: Tolvai Renáta!:)
 - We wish you a merrychristmas! :-))
 - Karácsonyi gyümölcskenyér
 - Puha gyümölcskenyér
 - Nyertem! :-)
 - Na, az ilyet én is megnézném a tévében!
 - Egy gyors gyros:-)
 - Disznótoros velő
 - Az eb, meg valami érdekes jelenség:-)
 - Hagyományos magyaros gulyásleves
 - Mézeskalács házikó
 - Érlelt mézeskalács, Milner Angéla útmutatásával!
 
 
- ► szeptember (19)
 
 - 
        ▼ 
      
december
(26)
 
2010. december 22.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Advent és karácsony
Már kapható:-)
Erdélyi Konyha kalendárium 2013
Megjelent!
Corvin kiadó
Heti legtöbbet nézős
- 
Hozzávalók: Egy liba melléről levágott hús, a pácléhez 2 dl olaj, só, bors, 1kanál mustár, néhány babérlevél, 2 cikk fokhagyma, aki szereti ...
 - 
Már elég rég írtam a hájastészta készítéséről egy bejegyzsét, most szeretnék hozzáfűzni valamit. Legutóbbi disznóvágáskor 3 adag hájat tettü...
 - 
Lám, egyik nagy-nagy kedvencem, amit csak nagyon ritkán készítek, nem is tudom miért. Ez is egy gyerekkori íz, bár én másképp készítem, mint...
 - 
Hozzávalók 10-12 személyre: 1,5 dkg fehérbab, 1,5 dkg füstölt csülök, vagy más húsféle, 1-1,5 kg füstölt kolbász, 30 dkg füstölt hú...
 - 
Kedves és életvidám, közvetlen és még főzni is szeret:-) Az Erdélyi Konyha áprilisi számában jelent meg az alábbi interjú Annamarival, akine...
 
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése