2011. július 19.

Befőzési praktikák



Egy újabb receptgyűjtő könyvecskével jelentkezik az Erdélyi Konyha csapata. Ezúttal télire eltett, elkompótolt, befőzött, fagyasztott, savanyított, sózott, szárított tavaszi-nyári finomságokból szedtünk össze egy csokornyit a Befőzési praktikák című könyvecskébe.


Hamarosan kapható lesz!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hű, de jó! Ez érdekel!

Kati írta...

Én is várom.

Anikó írta...

Hajnalka, Magyarországon is kapható lesz????

Fagyal Hajnalka írta...

Anikó, igen, itt http://eveskozben.blogspot.com/2011/05/magyarorszagon-az-erdelyi-konyha.html részletesen olvashatsz róla hogyan:-)

Anikó írta...

Az Erdélyi Konyhára már előfizettem egy évre,a júliusi számot már rég meg is kaptam, de ezek a külön kis füzetek is érdekelnének, nem csak a befőzési hanem a gyors vacsorák is.
Ezek szerint ahol előfizettem, ezeket is ugyanott:-))))