ELENORE

2011. július 19.

Befőzési praktikák



Egy újabb receptgyűjtő könyvecskével jelentkezik az Erdélyi Konyha csapata. Ezúttal télire eltett, elkompótolt, befőzött, fagyasztott, savanyított, sózott, szárított tavaszi-nyári finomságokból szedtünk össze egy csokornyit a Befőzési praktikák című könyvecskébe.


Hamarosan kapható lesz!

5 megjegyzés:

  1. Hű, de jó! Ez érdekel!

    VálaszTörlés
  2. Hajnalka, Magyarországon is kapható lesz????

    VálaszTörlés
  3. Anikó, igen, itt http://eveskozben.blogspot.com/2011/05/magyarorszagon-az-erdelyi-konyha.html részletesen olvashatsz róla hogyan:-)

    VálaszTörlés
  4. Az Erdélyi Konyhára már előfizettem egy évre,a júliusi számot már rég meg is kaptam, de ezek a külön kis füzetek is érdekelnének, nem csak a befőzési hanem a gyors vacsorák is.
    Ezek szerint ahol előfizettem, ezeket is ugyanott:-))))

    VálaszTörlés