Egyik este a vacsoracsatában Csapó Gábor azt mondta, hogy ő minden formában szereti a csirkehúst, „tejben áztatva” is. Ez lehet, hogy mindenki másnak megunt pácolási forma, rám az abszolút újdonság erejével hatott. Másnap kivettem hat darab combit, kiolvadás után pedig elkészítettem neki a páclét, á lá szabadon. Került bele egy kis tárkonyos fűszerolaj, mustár, só, bors, és tej, hogy ellepje. A hűtőben egész nap pihent, majd este grillen megsütöttem, előtte borssal egy kicsit még megszórtam. Nekem nagyon bejött… teljesen új íz, omlós husi. Mellé krumplipürét és kapros savanyú uborka salátát készítettem. Fincsi.
Nagyon tetszik a pácod:)
VálaszTörlésHát, az íze sokkal jobb, mint az "áztatólé" színe:-))
VálaszTörlésKöszönöm:-)
Jó lett a kép is!Nekem olyan nehéz vonzó fotót készíteni a csirkecombról!!!
VálaszTörlésNem hiszed el , nálunk nem megy a pipi hús!
VálaszTörlésA csirkemell kisütve szezámosan egyedül azt hajlandóak elfogadni, na meg a cs.májat.
Hajnal ,én nagyon szeretem minden formában elkészítve, de most ahogy tálaltad igazán hívogató!
Hajnalka, köszönöm a bejegyzést amit nálam hagytál. Ez a recept pedig egyszerűen fenséges.
VálaszTörlésHmm, nagyon megéheztem ezt látva :)
VálaszTörlésGyakran csinálom, én fokhagymás tejben áztatom. Isteni tényleg.
VálaszTörlésKöszönöm:-)
VálaszTörlésJuci, nálam meg egyre inkább csak a csirke megy... szezámmagosan??! Megnézem,megvan nálad?
Mónika, nekem meg teljesen új volt ez a tejben áztatás. Vajon te hogy készíted?
Nea, köszönöm szépen:-)
VálaszTörlés